Velkommen til BSK!

Byaasen skiklub samler skiglade barn og ungdommer på nedre Byåsen som vil drive med skileik, trene langrenn og/eller hopp. Basen vår er BSK-hytta i Fjellseterveien og vi trener i løypenettet i Bymarka.  Vi er en klubb med plass for alle - både de som vil konkurrere og de som først og fremst vil trene for trivsel og helsegevinst. Her på hjemmesiden finner du informasjon om klubben, BSK-hytta, våre treningsgrupper og ulike arrangement.  

Sommerhilsen

Sommerhilsen

Kjære alle BSK'ere Da har BSK inngått en samarbeidsavtale med Hank Sport, butikken deres ligger nå i området ved Portalen ved Solsiden. De har et stort utvalg som passer oss BSK'ere godt, det er mange kjente fjes i butikken og de yter god, kunnskapsbasert service. Det jobbes med en løsning for identifikasjon ved kjøp. Styret håper alle stiller seg lojalt bak denne avtalen og bruker Hank Sport til sine innkjøp av ulike sportsutstyr. Vi har en overraskelse til dere som vi kommer til senere. God sommer ønskes dere alle! På vegne av Hovedstyret Eivind Grøv, styreleder

Les mer
Årsmøte BSK 2020

Årsmøte BSK 2020

Styret i Byaasen Skiklub ønsker velkommen til tradisjonelt Årsmøte for våre medlemmer i BSK-hytta tirsdag den 9. juni klokken 19.00. Se vedlagte årsberetning for 2020.

Les mer
Påsken 2020

Påsken 2020

Kjære alle BSK'ere - store og små, Vi opplever veldig spesielle tider når vi nå står på terskelen til påskeferie. Vi har gode skiforhold i Bymarka, og vi kommer til oppleve ei påske med mye folk i Bymarkas skiløyper. Det store og brede laget av byens borgere vil fylle skiløypene, og situasjoner med et konfliktpotensial i seg kan oppstå. For å unngå disse er det viktig at vi som medlemmer av BSK viser oss frem som gode ambassadører for skiidretten. Bær, og vis klubbens navn og farger ute i marka, og gjør det med respekt og høflighet ovenfor alle de andre brukerne, det blir positivt lagt merke til. En enkel regel er å holde til høyre i løypene. Møter vi kjente – ta ett skritt til høyre side og ut av sporet og fortsett praten der. Og om vi må smøre om litt på turen kan vi benytte samme regel. Ikke sleng med leppa om noe oppstår, det vil alltid være ulike oppfatninger av en situasjon, og er det noen som trenger det så skal vi være de første til å rekke ut ei hjelpende hånd.

Les mer
Poengrenn 3 - Downhill fra Skistua

Poengrenn 3 - Downhill fra Skistua

Som i fjor arrangerer vi poengrenn 3 sammen med Byåsen IL som et «Downhill renn» fra Skistua til Ferista. Dette er et veldig gøyalt og uhøytidelig klubbrenn som er åpent også for skileik.

Les mer
Poengrenn 2 2020

Poengrenn 2 2020

Gjennom vinteren arrangerer langrennsgruppa interne klubbrenn som vi kaller poengrenn. Torsdag 13/2 arrangeres det andre poengrennet denne vinteren. Her finner du link til påmelding og etter hvert startlister, løypekart og resultater

Les mer
BSK-rennet 2020

BSK-rennet 2020

Vi har problemer med hjemmesiden og vil legge ut all info under facebook-arrangementet: BSK rennet 2020.

Les mer