Velkommen til BSK!

Byaasen skiklub samler skiglade barn og ungdommer på nedre Byåsen som vil drive med skileik, trene langrenn og/eller hopp. Basen vår er BSK-hytta i Fjellseterveien og vi trener i løypenettet i Bymarka.  Vi er en klubb med plass for alle - både de som vil konkurrere og de som først og fremst vil trene for trivsel og helsegevinst. Her på hjemmesiden finner du informasjon om klubben, BSK-hytta, våre treningsgrupper og ulike arrangement.  

Spleis

Spleis

Byaasen Skiklub - Nærområdeanlegg ved BSK-Hytta ved Ferista Innkomne midler skal gå til å videreutvikle området ved BSK-Hytta og -Bakken der områdeteksisterene anlegg tilføres nye elementer for skape større aktivitet for alle områdets beboer, Tuftepark og lekepark, og arenabygg samt supplement til bakkene

Les mer
Frivillig NM 2021

Frivillig NM 2021

Granåsen Aktivum skal arrangere NM på ski fra 16 til 19 januar 2021 og inviterer alle skiklubber i kretsen til å være med som frivillige på arrangementet.

Les mer
Snøsamling 2020

Snøsamling 2020

Snøsamling for langrennsgruppa er i år lagt til Oppdal helga 27. til 29. november. Lenke til påmelding og mer info finner dere her. Siste frist for påmelding er søndag 25. oktober

Les mer
Dugnadsliste - langrenn

Dugnadsliste - langrenn

Langrenngruppas dugnadsliste er nå oppdatert for 2020/2021. Det er usikkerhet knyttet til noen arrangement på grunn av koronaepidemien, og vi vil oppdatere fortløpende. Klikk på linken i artikkelen og finn oversikt over planlagte dugnader, og skriv deg opp der du kan bidra.

Les mer
BSK-rennet 2020

BSK-rennet 2020

Vi har problemer med hjemmesiden og vil legge ut all info under facebook-arrangementet: BSK rennet 2020.

Les mer