Forhåndsbestilling racingski på Hank Sport

Forhåndsbestilling racingski på Hank Sport

27.08.20 09:20 av Einar Ole Storli

Se full artikkel på Hank Sport: http://www.hanksport.no/forhandsbestilling-ski-20-21/ Tiden er kommet for å bestille ski til kommende skisesong. Benytt muligheten til å få plukket de beste skiene til de beste prisene. Med over 30 års erfaring reiser vi til våre leverandører og plukker direkte fra lageret så du kan være trygg på å få de beste skiene for akkurat deg. Fordelen med å plukke fra leverandøren er at vi her har et mye større utvalg enn vi har i butikken. Dette gjør at vi kan garantere at du får gull-skia til vinteren, som passer deg perfekt! Vi fører merkene Fischer, Rossignol, Salomon, Madshus og Atomic. På forhåndsbestilling gir vi deg tilbud om 25-30% rabatt på ski, og 30% rabatt på bindinger. Du finner oversikt over modeller og priser lenger ned på denne siden. Forhåndsbestilling av ski inkluderer IR-metting. Se vår slipemeny og preppepakker her. For bestilling av ski kan du fylle ut skjemaet på denne siden, eller kontakte oss i butikken. Bestillingsfrister: For Fischer: 17. september. For Atomic, Rossignol, Salomon og Madshsus: 28. september

Les mer
Sommerhilsen

Sommerhilsen

12.06.20 12:54 av Einar Ole Storli

Kjære alle BSK'ere Da har BSK inngått en samarbeidsavtale med Hank Sport, butikken deres ligger nå i området ved Portalen ved Solsiden. De har et stort utvalg som passer oss BSK'ere godt, det er mange kjente fjes i butikken og de yter god, kunnskapsbasert service. Det jobbes med en løsning for identifikasjon ved kjøp. Styret håper alle stiller seg lojalt bak denne avtalen og bruker Hank Sport til sine innkjøp av ulike sportsutstyr. Vi har en overraskelse til dere som vi kommer til senere. God sommer ønskes dere alle! På vegne av Hovedstyret Eivind Grøv, styreleder

Les mer
Påsken 2020

Påsken 2020

04.04.20 21:24 av Einar Ole Storli

Kjære alle BSK'ere - store og små, Vi opplever veldig spesielle tider når vi nå står på terskelen til påskeferie. Vi har gode skiforhold i Bymarka, og vi kommer til oppleve ei påske med mye folk i Bymarkas skiløyper. Det store og brede laget av byens borgere vil fylle skiløypene, og situasjoner med et konfliktpotensial i seg kan oppstå. For å unngå disse er det viktig at vi som medlemmer av BSK viser oss frem som gode ambassadører for skiidretten. Bær, og vis klubbens navn og farger ute i marka, og gjør det med respekt og høflighet ovenfor alle de andre brukerne, det blir positivt lagt merke til. En enkel regel er å holde til høyre i løypene. Møter vi kjente – ta ett skritt til høyre side og ut av sporet og fortsett praten der. Og om vi må smøre om litt på turen kan vi benytte samme regel. Ikke sleng med leppa om noe oppstår, det vil alltid være ulike oppfatninger av en situasjon, og er det noen som trenger det så skal vi være de første til å rekke ut ei hjelpende hånd.

Les mer
Velkommen til BSK!

Velkommen til BSK!

31.10.17 13:02 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Byaasen skiklub samler skiglade barn og ungdommer på nedre Byåsen som vil trene langrenn og/eller hopp. Basen vår er BSK-hytta i Fjellseterveien. De yngste gruppene, altså skileik, trener i rekruttanlegget her. Langrennsgruppene starter sine rulleski- og joggeturer her, men når snøen kommer, flytter de treningene til løypenettet ved Henriksåsen. Vi er en klubb med plass for alle - både de som vil konkurrere og de som bare vil trene for trivsel og helsegevinst. Her på hjemmesiden finner du informasjon om klubben, hytta, våre treningsgrupper og arrangement.

Les mer
Langrenn 15/16 år

Langrenn 15/16 år

27.09.17 10:11 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2003- og 2002-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Gro Sandstad Eidsmo (gro.eidsmo@gmail.com/ 902 05 088) Trenere: Kristian Sørum Grøv, Knut Knudsen, André Ekra, Pål Christensen, Gjermund Rø, Guro Kulset Merakerås Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 15/16 år (03/02)"

Les mer
Langrenn 13/14 år

Langrenn 13/14 år

27.09.17 10:09 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2004 og 2005-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Ingrid Nissen (nisseningrid@gmail.com/ 960 18 396) Trenere: Anne-Lise Grubbmo, Anthony Leroyer, Heidi Arnesen, Siri Lereim, Ola Rygg, Lars Talgø Kristensen, Kjetil Ulven, Ingvild Snøfugl. Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 13/14 år (05/04)"

Les mer
Langrenn 12 år

Langrenn 12 år

27.09.17 10:05 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2006-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Ingvil Snøfugl (ingvil.snofugl@gmail.com) Trenere: Ingvil Snøfugl, Erlend Nilsen, Eirik Lian, Geir Skjevdal, Sunniva Finsvik Hoel. Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 12 år (06)"

Les mer