Skibestilling Hank Sport

Skibestilling Hank Sport

15.09.22 14:49 av Einar Ole Storli

Kjære skivenner, vinteren kommer om ikke så altfor lenge og det er tid for å sjekke skiparken og eventuelt bestille opp supplement. Vår samarbeidspartner på ski og utstyr er Hank Sport. Vedlagt finner dere det dere trenger for å forhåndsbestille ski. Dere kan også gå innom butikken og spør da etter Thomas.

Les mer
Espen Bjørnstad Nytt Æresmedlem i BSK

Espen Bjørnstad Nytt Æresmedlem i BSK

04.04.22 22:03 av Einar Ole Storli

For sine gode prestasjoner de siste årene, med særlig vekt på stafettgullet fra Beijing OL 2022, fant styret i BSK det rimelig å utnevne Espen Bjørnstad som nytt Æresmedlem i Byaasen Skiklub. Espen kom til Årsmøtet i klubben den 30. mars og fikk utmerkelsen – samtidig fikk de fremmøtte anledning til å kjenne på en ekte olympisk gullmedalje. Vel fortjent utmerkelse til Espen og vi ønsker ham lykke til i den videre satsingen. På vegne av Hovedstyret Eivind Grøv Styreleder

Les mer
Gratulerer med GULL Espen Dahlhaug Bjørnstad!

Gratulerer med GULL Espen Dahlhaug Bjørnstad!

30.01.22 20:57 av Einar Ole Storli

Hei alle BSK'ere, i dag reiser vår utøver til Beijing og OL 2022 som en del av den norske kombinerttroppen. En drøm realiseres, og det viser at ved å øve og trene systematisk og jevnt over tid kan slike drømmer komme til virkelighet. En liten klubb som vår er selvsagt stolt over å kunne ha en utøver i den norske OL-troppen, det er en sjelden hendelse, og Espen er så langt vi kan gjøre rede for den første utøveren fra BSK i et OL. Ole Walseth var hoppdommer i OL i Sotsji og er dermed den første OL-deltakeren i klubben. Vi ønsker Espen god tur og lykke til. Foto: Geir Bjørnstad Styreleder på vegne av alle i BSK

Les mer
Hei alle BSK'ere – Godt Nytt År

Hei alle BSK'ere – Godt Nytt År

02.01.22 11:54 av Einar Ole Storli

Hei alle BSK'ere – godt nytt år og velkommen Frivillighetens år 2022 Frivillighetens år 2022 skal feire Norges viktigste lagarbeid! Alle lag, foreninger, frivilligsentraler, kommuner og andre samarbeidspartnere inviteres med til å synliggjøre og aktualisere frivilligheten, øke kjennskap og anerkjennelse og til å få flere med!

Les mer
Julehilsen fra styret

Julehilsen fra styret

22.12.21 00:07 av Einar Ole Storli

Kjære skivenner i Byaasen Skiklub Vi er i avslutningen av adventstiden og går snart inn i selv julefeiringen. Det ser vi alle frem til etter et merkelig år preget av korona-viruset og medfølgende restriksjoner. Restriksjoner som fikk mange uønskede konsekvenser for vår aktivitet, både med hensyn til trening og konkurranser, og ikke minst for den alminnelige sosiale adferden vi kunne tillate oss. Barnas Skidag fikk vi arrangert, det var viktig for klubben å få til, og vi klarte det uten at det oppstod smitte gjennom arrangementet, så langt vi vet i hvert fall. Det ble mye ekstraarbeid for å få arrangert Barnas Skidag under Koronaen, men da er det ekstra artig å lykkes, og gjøre det sammen i klubben. En annen som lykkes for tiden på et høyt internasjonalt nivå er kombinertløperen klubben har i verdenseliten, Espen Bjørnstad har nå fått en plass i OL-troppen i 2022 i Beijing, klubben følger ham. Han er et flott eksempel på det å ikke gi opp, men følge drømmen og målsettingen. Vi håper alle finner inspirasjon i Espens bravader, ikke bare de som driver med hopp og kombinert. I skrivende stund ser det stusselig ut med skiføret, de siste dagene har vært preget av varmegrader, vind og regnvær. Da kan det bare gå en vei, nemlig til det bedre. For tiden er det vel bare i Granåsen det er skiføre i vårt nærområde, men det meldes om snø og forhåpentligvis skiforhold snart ellers i Bymarka også og da vil både smått og stort ut å gå på ski. La oss vise Bymarkas brukere at BSK'erne er gode ambassadører for skiidretten og klubben vår. Vi stiller på trening i BSK-farger som representanter for klubben og det er viktig å utvise god løypekultur og alltid ha et smil på lur og en hyggelig kommentar. Vis hensyn til andre skiløpere, hold høyre spor/side og gå forbi på venstre side. Skiturer i juleferien og helger betyr også å møte andre skiløpere, stoppe opp og slå av en prat, men ikke blokker løypa. Ta et skritt ut til siden for sporet og hygg dere der uten å hindre andre løpere. La oss bli positivt lagt merke til. Når det gjelder korona så forholder vi oss til de tiltak og anbefalinger som Norges Skiforbund og Idrettskretsen gir. Klubben får oppdateringer når endringer skjer og alle anbefalinger formidles til utvalgene våre. La oss følge disse anbefalingen og bistå der vi kan i å bremse pandemiens utbredelse. Fra styret ønskes dere alle lykke til med treningsforberedelser og forestående konkurranser i sesongen 2021/22 på alle nivåer. Vi vil nok også denne vinteren oppleve at skirenn og treninger blir gjennomført på annet vis enn det vi tradisjonelt er vant til. Vi tar utfordringen sammen. Som sedvanlig vil det være behov for innsats fra klubbens medlemmer til dugnad ved egne arrangement i år som tidligere år, Formen disse arrangementene får i året 2022, det får tiden vise. Og til de av dere som ikke har fått kjøpt seg BSK-lue ennå, Det finnes fortsatt luer som venter på nye eiere. På vegne av hovedstyret i Byaasen Skiklub Eivind Grøv, Styreleder

Les mer
BSK Vårdugnad

BSK Vårdugnad

20.05.21 13:14 av Eivind Grøv

Stort oppmøte og flott innsats på vårdugnaden i BSK-Hytta Det var med et varmt hjerte man kunne bekrefte at dugnadsånden fortsatt lever i klubben vår. Gårsdagens dugnad i og ved BSK-hytta samlet mange medlemmer som benyttet en fin vårkveld til å rydde og fikse Hytta vår og området rundt. Det setter klubben pris på. Hytta, både innvendig og utvendig, fremstår nå i all sin prakt etter grundig innvendig vask og flittig rydding og kasting i området rundt. Etter alle arbeidene som er blitt utført det siste året, både innvendig og utvendig på Hytta etter oversvømmelsen i vårsmeltingen i 2020 var det absolutt behov for en innsats. Nå skal det bli en glede å ta Hytta i bruk igjen. Styret sender en tusen hjertelig takk til alle de fremmøtte og til Einar som organiserte det hele. På vegne av Hovedstyret Eivind Grøv ​Styreleder

Les mer
Velkommen til BSK!

Velkommen til BSK!

31.10.17 13:02 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Byaasen skiklub samler skiglade barn og ungdommer på nedre Byåsen som vil trene langrenn og/eller hopp. Basen vår er BSK-hytta i Fjellseterveien. De yngste gruppene, altså skileik, trener i rekruttanlegget her. Langrennsgruppene starter sine rulleski- og joggeturer her, men når snøen kommer, flytter de treningene til løypenettet ved Henriksåsen. Vi er en klubb med plass for alle - både de som vil konkurrere og de som bare vil trene for trivsel og helsegevinst. Her på hjemmesiden finner du informasjon om klubben, hytta, våre treningsgrupper og arrangement.

Les mer
Langrenn 15/16 år

Langrenn 15/16 år

27.09.17 10:11 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2003- og 2002-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Gro Sandstad Eidsmo (gro.eidsmo@gmail.com/ 902 05 088) Trenere: Kristian Sørum Grøv, Knut Knudsen, André Ekra, Pål Christensen, Gjermund Rø, Guro Kulset Merakerås Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 15/16 år (03/02)"

Les mer
Langrenn 13/14 år

Langrenn 13/14 år

27.09.17 10:09 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2004 og 2005-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Ingrid Nissen (nisseningrid@gmail.com/ 960 18 396) Trenere: Anne-Lise Grubbmo, Anthony Leroyer, Heidi Arnesen, Siri Lereim, Ola Rygg, Lars Talgø Kristensen, Kjetil Ulven, Ingvild Snøfugl. Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 13/14 år (05/04)"

Les mer
Langrenn 12 år

Langrenn 12 år

27.09.17 10:05 av Guro Hildegard Kulset Merakerås

Dette er 2006-kullet. For treningstider og alle andre praktiske opplysninger, se fanen praktisk informasjon. Oppmann: Ingvil Snøfugl (ingvil.snofugl@gmail.com) Trenere: Ingvil Snøfugl, Erlend Nilsen, Eirik Lian, Geir Skjevdal, Sunniva Finsvik Hoel. Vi bruker Facebook til løpende informasjon, søk på "BSK langrenn 12 år (06)"

Les mer