Snøsamling 2020

Snøsamling 2020

Publisert av Tina Strømdal Wik den 08.10.20. Oppdatert 18.10.20.

I skrivende stund (søndag 18. oktober) er det allerede 50 påmeldte til snøsamling på Oppdal. Vi har valgt å utvide fristen til søndag 25. oktober for å få med så mange som mulig. 

På grunn av Koronasituasjonen kan vi ikke reise til Sverige som vi har gjort de siste årene. Vi har imidlertid fått et bra tilbud på Oppdal turisthotell, hvor vi har booket nesten alle rommene de har og vi har plass til 150 deltagere. Vi har booket 2 og 3 manns rom. Det er mulig å få inn en ekstraseng på rommet, så man kan være opptil 4 personer på et rom. På grunn av at vi har lagt inn rabatt på hotellprisen fra klubben sin side er prisen per person uanvhengig av hvor mange som bor på rommet. En familie på 4, 5 eller 6 kan derfor godt dele seg på 2 rom. Det er også lov å ha med søsken på denne samlinga. Vi gjør oppmerksom på at ettersom dette ikke er en samling hvor utøvere kan reise alene, da det ikke er ledere utenom på treningsøktene. En utøver kan selvsagt reise og bo sammen med en annen familie:) Ved bestilling av billetter kan dere oppgi hvem som skal bo på rom sammen. Romfordelingen er det vi som står for.

Prisene er 1250 for deltagere under 12 år (dvs født i 2008 eller senere) og 1500 for deltagere over 12 år (dvs født før 2007 eller i 2007).

Prisene er for hele helga og inkluderer frokost, matpakkelunsj og middag begge dager. Vi håper å få bruke fellesareal til lunsj-spising slik at dette også blir sosialt. I tillegg vil det bli et sosialt opplegg lørdags kveld. Det er mange som har hytter i Oppdalsområdet. Vi håper likevel at så mange som mulig blir med og bor på hotellet. Dette er en samling hvor det sosiale skal ha fokus, både på og mellom trening - sånn at vi bygger og beholder gode treningsmiljø for ungene:)

Lenke til påmelding

Evt spørsmål kan rettes til tina.s.wik@ntnu.no