Høstsesongen BSK langrenn

Publisert av Tina Strømdal Wik den 27.08.19.
Terrengløp utenfor hytta 2017
Barmarkssamling i Haltdalen 2017
Foreldrefest på hytta

De eldste gruppene har allerede startet opp med barmarkstreninger, mens for de yngre er oppstarten etter høstferien. Informasjon om oppstart av treninger finner dere på de enkelte facebook-gruppene. Her følger noen vikgtige datoer for høsten:

27.-29.september: Barmarkssamling i Meråker for utøvere 13-16 år. Mer info kommer på facebook-gruppene.

19.-20. oktober: BSK festival: Langrennsgruppa starter sesongen med den tradisjonelle BSK festivalen med utgangspunkt i BSK hytta. På lørdag er det gruppevise treninger, felles matservering og klubbmesterskap i terrengløp. Om kvelden arrangerer vi foreldrefest for alle foreldre og foresatte i klubben. På søndag er det gruppevise treninger fra kl 10.00. Det vil også bli en klubbintern byttedag på hytta denne dagen. Mer info med program kommer.

29. november- 1.desember: Snøsamling i Bruksvallarna. Vi arrangerer også i år familiesamling på Bruksvallsliden med gruppevise treninger på snø første helga i desember. I fjor klarte vi å samle 150 utøvere og foreldre på tur, og vi håper vi blir like mange i år. Mer info og påmelding kommer.

Det vil også i løpet av kort tid komme informasjon om klubbklær. Det vil bli prøving av klær på hytta uka før og etter høstferien, og nettbutikken stenger 19.10.