Påsken 2020

Publisert av Einar Ole Storli den 04.04.20.

Kjære alle BSK'ere - store og små,

Vi opplever veldig spesielle tider når vi nå står på terskelen til påskeferie. Vi har gode skiforhold i Bymarka, og vi kommer til oppleve ei påske med mye folk i Bymarkas skiløyper. Det store og brede laget av byens borgere vil fylle skiløypene, og situasjoner med et konfliktpotensial i seg kan oppstå. For å unngå disse er det viktig at vi som medlemmer av BSK viser oss frem som gode ambassadører for skiidretten. Bær, og vis klubbens navn og farger ute i marka, og gjør det med respekt og høflighet ovenfor alle de andre brukerne, det blir positivt lagt merke til. En enkel regel er å holde til høyre i løypene. Møter vi kjente – ta ett skritt til høyre side og ut av sporet og fortsett praten der. Og om vi må smøre om litt på turen kan vi benytte samme regel. Ikke sleng med leppa om noe oppstår, det vil alltid være ulike oppfatninger av en situasjon, og er det noen som trenger det så skal vi være de første til å rekke ut ei hjelpende hånd.

God Påske og God Skiglede!

Eivind Grøv
På vegne av styret i BSK